Clinics & Groepen

Wil je leren bowlen, ben je op zoek naar een leuke teambuilding activiteit of wil jij je aansluiten bij een bowling vereniging?
Bekijk hier alle mogelijkheden die wij bieden op het gebied van clinics, groepen en verenigingen.

 

Informatie en reserveren

Voor meer informatie, aanmelden of reserveren kun je telefonisch contact opnemen via 0575 - 52 55 55 of stuur een e-mail naar banquetsales@hotelzutphen.nl.

4-daagse Bowling Clinic€310,00 p.p.

Dit wil je niet missen! Fletcher Resort-Hotel Zutphen organiseert in samenwerking met René van den Bosch leerzame en gezellige bowling clinics. Onder deskundige leiding wordt een lang weekend optimaal aandacht besteed aan je favoriete sport: BOWLEN. Daarnaast is er volop gelegenheid voor sport en ontspanning: een spelletje tennis of squash, genieten van het zwembad en sauna of breng een bezoek aan Hanzestad Zutphen. Gedurende het verblijf geniet je van good food gerechten in onze restaurants.

Inhoud arrangement
▪    3 x overnachting ▪    1 x een barbeque diner
▪    Ontvangst met een kopje koffie of thee           ▪    Bowlingtraining/theorie les
▪    3 x uitgebreid ontbijtbuffet ▪    Recreatief programma
▪    3 x een sportieve lunch ▪    Vrij gebruik van zwembad, sauna, fitness en WiFi
▪    2 x een 3-gangen diner      ▪    Korting op de huur van sportfaciliteiten

Data Voorwaarden
▪    3-4-5-6 juli 2020 *Tarief op basis van 2 personen per kamer
▪    17-18-19-20  juli 2020 *Exclusief tax & handling fee à €2 p.p.p.n.
▪    31 juli 1-2-3 augustus 2020                             *Toeslag eenpersoonskamer à €22 p.k.p.n.
▪    16-17-18-19 oktober 2020 *Alle inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld
  *De clinic gaat door vanaf 8 deelnemers

 

Groepen of zakelijkDé ideale plek om bijeen te komen

Door de centrale ligging met ruime gratis parkeergelegenheid is Bowling Zutphen dé ideale plek om bijeen te komen. Dankzij de ligging van dit prachtige bowlingcentrum in Fletcher Resort-Hotel Zutphen heb je de mogelijkheid om je vergadering, productpresentatie, informatiebijeenkomst, een training of cursus te combineren met een leuke en sportieve activiteit. Naast de 10 gecertificeerde bowlingbanen beschikt het hotel ook over 4 binnen tennisbanen, 6 gravel buiten tennisbanen, 1 all-weather buiten tennisbaan, 4 squashbanen, fitnessruimte en binnenzwembad. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden! Wij bespreken het graag persoonlijk met je, om zo precies aan je wensen te voldoen.

Bowling Vereniging ZutphenDe gezelligste bowling vereniging in Zutphen!

Bowling Vereniging Zutphen timmert al sinds 1981 "aan de weg" om het sport bowlen op de kaart te zetten. De vereniging is transparant en zoekt samenwerking met interne en externe partijen en relaties. De vereniging streeft er naar het sport bowlen voor iedereen toegankelijk te laten zijn, natuurlijk iedereen op zijn eigen niveau. Naast het feit dat de bowlingbanen worden ingezet als trekpleister voor de omgeving van Zutphen, is het bowlingcentrum ook de thuisbasis van Bowling Vereniging Zutphen. De vereniging bestaat uit 60 actieve leden van jong tot oud met diverse speelsterktes. Bowlen kan je dus op verschillende manieren beoefenen, zowel recreatief als op topsport niveau.

 

Voor meer informatie, aanmelden of reserveren kun je telefonisch contact opnemen via 0575 - 52 55 55 of stuur een e-mail naar banquetsales@hotelzutphen.nl.

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.